woensdag 22 mei 2024

Runningteam Liemers timmert aan de weg

Running Team Liemers

Het Running Team Liemers onder leiding van Titus Fierkens timmert aan de weg. Het team heeft diverse Nederlandse toplopers zoals Bjo¨rn Koreman, Richard Douma, Luuk Maas, Daan Reintjes, Marcella Herzog, Saskia Weinans, Famke Heinst en Danai¨d Prinsen. Daarnaast zitten diverse regionale toplopers in het team als ook meerdere jongere talenten.

Trainer en coach Titus Fierkens is blij en trots op het team. “We behalen podiumplekken op grote nationale wedstrijden. Onze talenten maken veel progressie. De lopers worden individueel sterker en dat komt o.a. door de gezamenlijke trainingen met dit prachtige team. De lopers versterken elkaar. We hebben als team ook Olympische ambities. Het doel is om over 4 jaar in Los Angeles een of meerdere atleten aan de start te hebben”

Op zondag 26 mei zullen diverse leden van het team deelnemen aan de Liemerse Landloop. “In Zevenaar is een snel parcours en een toporganisatie. Daarnaast is het leuk dat deze loop letterlijk in onze achtertuin plaatsvindt. Mijn team zal met diverse lopers op de 5km en 10 km deelnemen. Daarnaast willen we tijdens de Kidsrun de vele kinderen die meelopen een stimulans geven.” De Liemerse Landloop wordt gehouden op zondag 26 mei en start met de 10 km om 11:00 uur. (bron)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten