zaterdag 13 december 2008

Mijn web-log bestaat 2 jaar

Web-log 2 jaar
Vandaag, op zaterdag 13 december 2008, is het precies twee jaar geleden dat ik met mijn web-log van start ben gegaan. Begon het meer als een geintje met een aantal berichtjes in de week, inmiddels zet ik er iedere dag wel een artikeltje op en er komen steeds meer reacties op een bericht. 

Ook het aantal mailtjes dat aan mij verzonden wordt groeit nog steeds en deze komen vooral van organisatoren van hardloopwedstrijden om te vragen of ik hun wedstrijd in de hardloopagenda of in een aankondiging wil opnemen. Ook zijn er een aantal mailtjes met verslagen van wedstrijden door mede atleten, erg leuk om te lezen maar soms moet ik een keuze maken om iets te plaatsten.

Verder wil ik de fotografen ontzettend bedanken voor het maken en toezenden van prachtige foto’s, dit maakt een web-log een stuk leuker. Ten slotte draait er veel om de mensen die een kijkje op mijn web-log komen nemen want het motiveert mij dat dit aantal nog steeds groeiende is. Je kunt nog zo’n leuk of informatief web-log hebben maar als er niemand kijkt houdt het gauw op.Iedereen bedankt!

Geen opmerkingen: