zaterdag 19 maart 2022

Mooie prestatie team Kalm An Track&Field Run

Linda, Marloes, Wim en Arja

Team Kalm An! deed afgelopen zaterdag 19 maart mee aan de Track & Field Run 2022 in het onderdeel: 4x500mtr. JES-CE (Jansen Eupe Schilderwerken Cross-Estafette)

Loper 1: Linda Scholten

Loper 2: Marloes Wensink

Loper 3: Wim Rensink

Loper 4: Arja te Brake

Tijdens de duurloop van afgelopen dinsdag werd het idee geboren om mee te doen met de Cross-Estafette. Marloes had Linda al geappt en Wim en Arja waren meteen om. Gewoon leuk en gezellig meedoen, bij ons Ava Cluppie! Maar goed, toen moest er nog een teamnaam komen………al rennend tijdens de duurloop, werd er overlegd. Er waren heel wat afwegingen, mitsen en maren. Om voor de teamnaam ‘Wim’s Harem’ te gaan, wat natuurlijk wel zo was, was wel érg voor de hand liggend. Dat zelfde gevoel was er bij ‘Wim en de Deerns’ en ‘Wim en de vrouwleu’. Nou ja, eigenlijk is alles met Wim z’n naam erin wel langs gekomen. 

Omdat de duurloop behoorlijk wat versnellingen kende, 5 wel geteld, riep er 1 uit de groep: Kalm An! Bij elke versnelling werd: Kalm An! geroepen. T,ja en zo is onze teamnaam er gekomen. Deze naam was ook wel toepasselijk voor ons omdat we, gezien onze leeftijd, vast niet als 1e zouden finishen bij de Cross-Estafette. Net voor aanvang van de Cross-Estafette werd nog even een opmerkingen gemaakt om de teamnaam toch nog maar te veranderen in:…….Niks An! ….. maar eens kijken wat onze plannen volgend jaar zijn……..

Arja

Geen opmerkingen: