zondag 3 februari 2008

Beek 3e Winterbosloop 5 km – 18,55 min – 3e Plaats 40+

Dat zijn nog eens bekers
Om naast Chris Henet en Victor Bolwerk op het podium te komen is niet verkeerd. Deze beide atleten zijn echter een maat te groot voor mij en ik ben dan ook erg tevreden met mijn derde plaats. Meer zat er gewoon niet in. Ik ben er nu ook wel achter dat het qua tijd niet zoveel uit maakt of je zoals vorige week twee wedstrijden in een weekend loopt of zoals dit weekend maar één. Vier seconden is het verschil. 

Gelijk na de start had ik me voorgenomen om met Hans Metzemaekers mee te gaan, die de vorige keer net voor me eindigde. Ik kon hem dan ook vrij goed blijven volgen en de eerste ronde werd in 9,20 minuten afgelegd. In de tweede ronde kreeg Hans het moeilijker en liep ik wat bij hem weg om in een tijd van 18,55 minuten te finishen.

Tom liep een heel stuk beter dan de vorige week en was ruim een minuut sneller (22,46 min). Gerrit Dijkslag (17,11 min) werd winnaar in het eindklassement bij de senioren terwijl Thomas Luttikhold een mooie tijd van 17,42 minuten op de klokken zette. Clubgenoot Constant Volmeijer (23,34) liep zijn eerste wedstrijd weer sinds hij in oktober 2007 zijn enkelband scheurde. Bram liep de twee kilometer in 7,52 minuten.

  verslag


  site organisatie

Bram (witte shirt) met David Sonntag (links)
Tom moet even bijkomen


Geen opmerkingen: