vrijdag 15 augustus 2008

Training in Zeddam

Gerrit Dijkslag, Geert Wevers, Dimitri Stefas en zijn dochtertje
Dimitri Stefas heeft de stille wens om zelf een keer een hardloopwedstrijd te organiseren. Het parcours heeft hij al helemaal in zijn hoofd zitten en vandaag hebben Gerrit en ik dit samen met Dimitri gelopen.

Het is een erg mooie ronde van drie kilometer in de directe nabijheid van de Zeddamse molen. Er zit eigenlijk van alles in. Je moet een aantal meters klimmen, je loopt over een klinkerweg en over zandpaden. Aan de andere kant kun je als toeschouwer in het gunstigste geval een groot gedeelte van de wedstrijd volgen en ook de atleten onderling kunnen hun concurenten goed in de gaten houden.

Na wat gedachten met elkaar uitgewisseld te hebben over deze wedstrijd, werden we door Dimitri bij hem thuis in Azewijn uitgenodigd om nog wat te komen drinken. Na de 10.000 meter van de vrouwen bij de Olympische Spelen bekeken te hebben, die gewonnen werd door de Ethiopische atlete Tirunesh Dibaba in een prachtige tijd van 29,54 minuten, gingen we weer naar Aalten. Jitske en Dimitri bedankt voor jullie gastvrijheid.

Geen opmerkingen: