zaterdag 10 april 2010

Training voor de Marathon van Enschede

Voor het kantoor van Estinea in Aalten, staand vanaf links naar rechts: Geert, Nienke, Tatjana, Rudi, Romy en Petra. Zittend: Wim, Marieke en Monique
Vanmiddag vond de tweede en laatste gezamenlijke training plaats van de lopers, die via hun werkgever Estinea, over twee weken meedoen aan de estafette marathon in Enschede. Een aantal lopers heeft tot voor enkele maanden terug de hardloopschoenen nog bijna nooit aangehad, terwijl er ook lopers bij zijn die regelmatig een duurloopje maken. Het verschil in niveau is dan ook vrij groot maar dat maakt het er alleen maar leuker op.

Wim Brinkman heeft een route van 7,6 kilometer uitgezet vanaf het kantoor van Estinea in de Herenstraat. Via het Nannielaantje lopen we naar het Walfortbos om vandaar via de Spoordijk, achter het Karpermeer langs, weer terug naar het centrum van Aalten te gaan. Vergeleken met de training op zondag 17 maart bij het Rutbeek heeft iedereen in een korte tijd al een behoorlijke conditie opgebouwd. Op zondag 25 april zal in Enschede blijken of dit voldoende is! 
Wim en Nienke
Monique en Petra
Gelopen route

Geen opmerkingen: