maandag 7 februari 2011

Foto's en uitslagen van de 6e Leuvenheimse Beekloop

Onverwacht veel deelnemers in Leuvenheim, volgens sommige parcourswachten kwamen ze startnummers te kort.
6e Leuvenheimse Beekloop met een recordaantal deelnemers

Onder ideale weersomstandigheden werd zondag 13 februari de Leuvenheimse Beekloop georganiseerd. Het perfecte weer  zorgde er mede voor dat er  330 deelnemers aan de start verschenen  voor de verschillende afstanden.Om precies kwart voor 11 werd het startschot gelost voor de 2.5 km, 10 minuten later gingen de lopers  voor de 7.5 km en 15 km van start.De bloemen voor de winnaars gingen  voor de 2.5 km bij de meisjes naar Ilse Holtkamp,  terwijl bij de jongens Niek Wouters als eerste finishte. De 7.5 km werd bij de dames gewonnen door Famke Meulenberg en  de winnaar bij de heren was, evenals in 2010,  Mark Groeneweg. De 15 km was een prooi voor Els Moorman terwijl haar partner Marco Rutgers bij de mannen de bloemen in ontvangst mocht nemen.

Na afloop was er voor iedere deelnemer een tasje met inhoud. Tevens was er voor iedereen de inmiddels bekende erwtensoep. De totale voorlopige opbrengst bijeen gebracht door sponsors en deelnemers is 6300 euro, inclusief de sponsoractie van de schooljeugd. Eén van de goede doelen was een speeltoestel voor de kinderen van OBS de Rietgors. Speciaal voor dit doel kon de schooljeugd zich laten sponsoren voor de te lopen 2.5 km. Dit initiatief heeft ruim 1300 euro opgebracht, een geweldig resultaat van deze jeugdige deelnemers. Door dit resultaat werd zondagavond in het Buurthuis in Leuvenheim aan een afvaardiging van de "Werkgroep herinrichting schoolplein" een cheque ter waarde van 3800 euro overhandigd.Namens de Stichting Cocin Mangu Nigeria nam Dr. A. van de Venis een cheque ter waarde van 2500 euro in ontvangst.

De Beekloop wordt door een groot aantal lopers uit de regio in hun agenda opgenomen, hetgeen in de steeds terugkerende zelfde namen bij de inschrijving duidelijk naar voeren komt.Loopgroep Leuvenheim organisator van de Leuvenheimse Beekloop kan terugzien op een wederom geslaagde editie van deze in de regio bekende loop.

Klik op de foto's van Eric Beatse, de Kiekjesdief.

allerlei

5 kilometer

7,5 en 15 kilometer – deel 1

7,5 en 15 kilometer – deel 2

uitslagen

site organisatie
Agnes Kant, bijna twee jaar was ze fractievoorzitter van de Socialistische Partij in de Tweede Kamer en partijleider, loopt de 15 kilometer van de Leuvenheimse Beekloop in 1:19:00

Geen opmerkingen: