zaterdag 12 december 2009

Training Aalten Ronde MTB tocht

de flyer van de veldtoertocht
Vandaag wordt in Aalten de eerste Kanjers voor Kanjers Veldtourtocht gehouden. Veel (ex) beroepsrenners zijn belangeloos aanwezig om zich voor het goede doel in te zetten, namelijk het bevorderen van het welzijn van het kind. Een aantal prominenten, die bij camping Marveld in Groenlo, gratis mogen overnachten, zijn: Frans Maassen, Jeroen Blijlevens, Robert Gesink, Tristan Hoffman, Bart Voskamp, Servais Knaven, Steven de Jongh, Max van Heeswijk, Maarten Tjallingii, Maarten Ducrot, Grisha Niemann en Maarten den Bakker.

De tourtocht, die mede georganiseerd wordt door mijn oude Wielrenvereniging De Peddelaars, heeft enkele mooie routes en een gedeelte van één van de routes heb ik gelopen. Bij de start op het Schepersveld is het gezellig druk en nadat ik door het Loohuisbos ben, ga ik via het paadje van Til naar de Kriegerdijk. Even later gaan we over een bouwland, waar de eerste fietsers al van de fiets moeten, naar de buurtschap de Heurne en loop ik de groene grens over in de richting van het Winterswijkse Woold.

Onderweg kom ik veel bekenden tegen en met een aantal maak ik even een praatje. De route is prima aangegeven en vanuit het Duitse gedeelte loop ik weer naar het Nederlandse grondgebied en kom ik achter op de Haart uit. Nadat ik door de Ringkamp ben gelopen, zie ik nog steeds fietsers vertrekken terwijl de eersten al weer terug zijn. Door het Loohuisbos ga ik weer in de richting van ons huis, het is heerlijk fris weer en bij thuiskomst heb ik er ruim 17 kilometer opzitten.

Klik op de link voor de foto’s

fotoalbum

site Stichting Kanjers voor Kanjers


Nog net op Nederlandse bodem

Geen opmerkingen: