zondag 26 juni 2011

Training voor Trail de Semois in Winterswijk


Wim Brinkman puft even uit na de zware training en zijn val
Vol vertrouwen kijken elf Achterhoekse atleten uit naar het grote avontuur wat hen volgend weekend te wachten staat, als ze een Trail in de Ardennen gaan lopen. Voor die tijd zijn er nog twee gezamenlijke trainingen gepland op zaterdag 18- en zondag 26 juni over de mountainbike route op de voormalige vuilstortplaats aan de Driemarkweg in Winterswijk.

Vandaag vertrekken Henrie Drenthel, Henk Lammers en Wim Brinkman om 9.15 uur lopend uit Aalten in de richting van de befaamde bult in Winterswijk. Het weer is al snel erg warm en vochtig maar verder heerlijk om te lopen. Daar aangekomen blijkt dat Heidie Jentink al volop aan het trainen is omdat ze later op de dag ook nog deelneemt aan een looptocht in Lichtenvoorde, wat een discipline!

Rond 10.30 uur voegen zich ook Marieke Prinsen en Claudia Drenthel bij de groep en blijkt al in de eerste ronde dat het parcours door de regen zwaarder is dan een week eerder. In de tweede ronde gaat Wim bij een afdaling miden in de modder onderuit maar gelukkig gaat het allemaal goed.

Na afloop van de training heeft Claudia de koffie klaar en gaat iedereen moe maar tevreden naar huis voor een welverdiende douche. Via deze site zullen we jullie volgend weekend op de hoogte proberen te houden van de opgedane ervaringen in België.

foto's Wim Brinkman

site Festival Trail Semois 2011
De befaamde bult op de voormalige vuilstortplaats in Winterswijk
van links naar rechts Henrie Drenthel, Claudia Drenthel, Marieke Prinsen en Wim Brinkman

Geen opmerkingen: