zaterdag 9 september 2017

Gert-Jan Wassink genoot van de 7e Kramp Run in Varsseveld

Aan het einde van de wedstrijd merkte ik dat ik tekort kwam en niet mee kon doen voor het podium
De Kramp Run in Varsseveld, mijn geboortedorp, was wederom een feestje. Ieder jaar is het fantastisch om te genieten van de geweldige sfeer. Dit jaar pakte de wedstrijd wat anders uit dan andere jaren omdat ik mij aan het voorbereiden ben op de marathon.

De vele kilometers gaan ten koste van mijn absolute snelheid en dat merkte ik afgelopen zaterdagavond erg goed. Tot drie van de vijf ronden kon ik goed mee, maar daarna kwam de verzuring al snel opzetten, waardoor mijn benen vol liepen. Aan het einde van de wedstrijd merkte ik dat ik tekort kwam en niet mee kon doen voor het podium. Wel was deze wedstrijd een erg goede prikkel richting de marathon. Ik liep in mei mijn laatste echte wedstrijd. Daarna heb ik eigenlijk alleen maar getraind. Het was dan ook lastig om het hoge tempo vast te houden ondanks dat je natuurlijk altijd meer wil!

De stijgende lijn hoop ik nu door te zetten, hoewel ik nog geen vlekkeloze voorbereiding op de marathon gekend heb. Daar zorgen vele kleine klachten aan de knieën en achillespees helaas voor. Toch hoop ik de stijgende lijn door te zetten.

Graag geef ik jullie nog een impressie mee van de Kramp Run door mijn ogen. Daarvoor heb ik zaterdag onderstaande video laten maken. Veel kijkplezier!

Gert-Jan

Geen opmerkingen: