zondag 10 september 2017

Verslag van de 5e Bert Timmer Memorial Loop in Duiven

Schitterende vijfde Bert Timmer Memorial Loop
DUIVEN - Het weer werd, ondanks de voorspellingen, op deze dag bijzonder prachtig en de opkomst was geweldig. Zo’n 450 inschrijvingen veroorzaakte een geweldige en gezellige reuring in het Horsterpark.

De standhouders hadden het er maar druk mee en de kinderen vermaakten zich prima bij de ‘Zonnekinderen’ met het maken van gezonde maaltijden. Het jaarlijks sportief evenement voor de hele familie in de Liemers maakte zijn naam zeker waar. Voor het eerst was de 500 meter toegevoegd voor de 4- tot en met 6-jarigen, een zeer geslaagde toevoeging en zeker weer present tijdens de zesde editie.

Ook de 1 kilometer voor de jeugd van 5 tot en met 12 jaar kenmerkte zich door een explosieve toename. De kinderen konden de spieren losgooien door een warming-up gegeven door Tom van Beusekom en Winnie de Pooh. Popkoor Repeat zweepte de lopers met prachtige uptempo songs op, de waardering was zowel bij de lopers als bij het koor te bemerken. Wat een interactie!

Voor de lopers was het extreem warm op deze dag, maar de supporters vermaakten zich prima bij de speaker Henk Borgmeijer met al zijn anekdotes van zijn lange atletiek historie. Het lokale goede doel, te weten de Joannesschool, kan ook tevreden uitkijken naar deze zeer geslaagde editie. Het was in meerdere opzichten een warme dag. (bron)

Geen opmerkingen: