dinsdag 2 april 2019

Cursus basistechniek ontspannen en blessurevrij hardlopen in Corle

De 1e training is op vrijdagmorgen 12 april
In onze jonge jeugd kunnen we ontspannen en met een mooie en goede techniek hardlopen. Dit verandert vaak in de pubertijd, dan gaat ons lijf meer hangend en swipend door het leven. In veel gevallen is dit ook het moment dat ons zittende en soms stressvolle leven aanvangt. Iedereen weet eigenlijk wel dat bewegen van cruciaal belang is om gezondheidsklachten te beperken. Aangezien we het natuurlijke ontspannen hardlopen veelal hebben verleerd, starten we een cursus basistechniek hardlopen.

Gedurende 10 weken gaan we in een prachtige natuurlijke omgeving van landgoed Mentink in de buurtschap Corle, de deelnemers weer leren om blessurevrij en ontspannen hard te lopen. Weinig of veel loopervaring is niet van belang, de techniek en ontspanning zijn de belangrijkste uitgangspunten.

De 1e training is op vrijdagmorgen 12 april van 10.30 tot 11.30 uur bij: Gastgalerij Ankomm’n aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle. Je kunt het best vanaf Rondweg-West de Mentinkweg inrijden. Voor meer informatie Henk Mengers van LG Zandloper tel. 06-12152304 henk@LG-zandloper.nl of Hans Hendriks van Ankomm’n tel. 06-16592571.

Geen opmerkingen: