vrijdag 27 november 2020

Black Friday 2020: hier vind je een overzicht van de allerbeste deals voor hardlopers

Deze deals wil je als hardloper echt niet missen!
Black Friday 2020 is eindelijk aangebroken: Een heel weekend lang, vanaf 27 tot aan 30 november (Cyber Monday), shoppen tegen de hoogste kortingen op talloze producten. Black Friday is over de jaren heen snel ingeburgerd in de Nederlandse cultuur (korting hé).

Officieel komt Black Friday uit Amerika (je hebt ze vast wel eens zien vechten om de laatste TV) en wordt deze dag gevierd op de eerste vrijdag na Thanksgiving, wat weer valt op de laatste donderdag van november. Deze periode wordt in Amerika ook wel gezien als de start van de holiday shopping periode.

Aan Black Friday zitten letterlijk geen grenzen. Tussen die duizenden deals vindt je ook de echte pareltjes op hardloopgebied. Ben je opzoek naar de een nieuw setje hardloopkleding? Of krijg je dat nieuwe sporthorloge niet uit je hoofd? Dan is dit is hét moment op toe te slaan en jouw garderobe even goed te vullen.

Natuurlijk kom je hier om te shoppen, daarom houden we je niet langer op. Om je een stuk op weg te helpen hebben wij van Runner's World alvast de beste deals geselecteerd speciaal voor hardlopers.

Klik op de link voor de beste Black Friday 2020 deals voor hardlopers

Geen opmerkingen: