woensdag 11 mei 2022

No Restrictions Party Unlimited Games bij AVA'70 in Aalten

No Restrictions Party Unlimited Games 

Hoi NRPU-gamer, zowel jong als oud! Aanstaande zondag 15 mei staat er een groot sportfeest op de accommodatie van AVA’70 op het menu; de NRPU games 2022!

Zeven studenten van het Saxion, waaronder onze eigen AVA’70 lid en sportmarketeer Michiel Wellink, vormen een perfect organisatiecomité.

Zowel mensen met als zonder een beperking zijn van harte welkom om hand in hand te sporten. Het doel van het sportgala is om zo veel mogelijk geld op te halen voor de stichting (NRPU) om zo mensen met een beperking barrière vrij naar een festival te kunnen laten gaan maar uiteraard nog veel belangrijker; een onvergetelijke dag voor elke deelnemer!

Tijdens het programma krijg JIJ als deelnemer verschillende aangepaste atletiekonderdelen voorgeschoteld, om te ervaren hoe het is om te sporten met (of juist zonder) een beperking. Hier wil je bij zijn!

De inloop is vanaf 14.00 uur , het zal tot ongeveer 17.00 uur duren. Aan inschrijving zijn geen kosten verbonden maar omdat het de stichting betreft is een donatie meer dan welkom. Donaties komen volledig ten goede aan de stichting.

Elke deelnemer is welkom, van jong tot oud en groot tot klein. Komt dat zien!

Locatie: Accommodatie AVA’70, Bredevoortsestraatweg 110A, 7122MH Aalten

Klik voor meer informatie op onderstaande links

info

inschrijven

deelnemers

site organisatie

Geen opmerkingen: