donderdag 13 mei 2010

Trainingsloop op Hemelvaartsdag

Van links naar rechts: Inez Balke, Benno Aversteeg, Heidie Jentink, Andries Stortelder, Marieke Prinsen, Katja Demkes, Roelie Somsen, Geert Wevers, Gerrit Heersink, Gerrit te Lindert, Eric Demkes, Andre Balke, Henk Lammers, Paul Stortelder, Marco van Rijs, Andre Bleumink en Henk Mengers.
Maar liefst 17 lopers en 2 meefietsers (Ingrid en Ineke) waren vanmorgen om 7.00 uur bij mij thuis aanwezig om mee te lopen in de richting van het Aaltense Goor en de Vennebulten. Het is heerlijk weer en we lopen via het Nannielaantje en de Bijnenweg naar het Poppinkpad. We steken de Lichtenvoordsestraatweg over en gaan de Kommersveldweg in. Rechts zijn de eerste windmolens uit het Goor al zichtbaar en via het Villeken gaan we naar de Engelandsdijk. Op de Boterdijk slaan we rechtsaf en lopen binnendoor naar het Goor. Het is warmer dan de meesten gedacht hadden want de eerste jasjes worden al uit getrokken.

Hier slakkeren we wat tussen de weilanden door en nemen even de tijd om bovenstaande groepsfoto te maken. Enkele reeën staan ongeveer 150 meter van ons af, een mooi gezicht. Na de Pasopweg en de Welpshofweg, lopen we in de buurt van de Romienendijk, op advies van Benno Aversteeg, nog enkele lusjes erbij. Bij het Romienendal sluit ook Gerrit ter Haar zich nog enkele kilometers bij de groep aan. Het zicht op de watertoren geeft sommigen weer het gevoel om bijna thuis te zijn en even later praten we bij me thuis nog even na over deze mooie tocht. Ik wil iedereen bedanken voor het meelopen, ik heb ervan genoten! (afstand 17,3 kilometer in ruim 100 minuten)

Klik op de link voor enkele foto’s

fotoalbum

Geen opmerkingen: