zondag 16 december 2012

AVA'70 jeugd laat zich zien bij GUV Run voor Serious Request

Een gedeelte van de AVA'70 jeugd die zaterdag mee gaat lopen
Tientallen jeugdleden van AVA`70 zullen zaterdag a.s. meelopen bij de start van de G.U.V.-Run. Speciaal voor deze actie komt de gebruikelijke training te vervallen en zullen de pupillen en junioren zich ook om 09.30 uur melden bij café Leuven in de Landstraat. Een grote groep van hen heeft ook vorige week al meegelopen aan een wedstrijd voor Serious Request, die in Eibergen plaatsvond. De trainers zijn van mening dat de jeugd van AVA`70 dan ook bij de G.U.V.-Run in Aalten zeker niet mag ontbreken. 

Uiteraard is de organisatie erg blij met dit initiatief, waarmee AVA haar maatschappelijke betrokkenheid aantoont. Daarom is dan ook besloten, dat de pupillen en junioren een prominente plek zullen krijgen in het grote peloton lopers en loopsters, dat exact om 10.00 uur zal vertrekken voor de 1e etappe van de G.U.V.-run. Vanaf de start bij café Leuven gaat de colonne vervolgens rechtdoor de Landstraat naar boven. Na het gemeentehuis gaat het vervolgens rechtsaf de Bredevoortsestraatweg in en deze wordt helemaal uitgelopen tot aan de kruising bij dansschool Vieberink. De grote groep steekt vervolgens de Ringweg over en vervolgt de route via de ventweg en het fietspad richting de Domme Aanleg.

De AVA`70-jeugd gaat op weg naar het clubgebouw, waar de jongens en meisjes door de vereniging getrakteerd worden op een broodje knakworst en een beker chocolademelk. Een verdiende beloning voor de deelname aan de G.U.V.-Run!   

1 opmerking:

Geert zei

Gisteren kreeg ik nog een mailtje van één van de ouders. Hun oudste dochter wil graag enkele etappes meelopen en hun jongste dochter heeft die dag een voetbalfeest.

Maar beide dames halen wel 5 euro uit hun spaarpot voor het goede doel!

Is toch geweldig?