donderdag 13 december 2012

Sportief wandelen, extra programma onderdeel GUV Run voor Serious Request

café restaurant Beneman in Vragender, start van de 3e etappe
Er is een run ontstaan om deel te kunnen nemen aan de G.U.V.-Run. De teller van het aantal deelnemers is intussen de 120 al gepasseerd en ook de giften blijven binnen komen. Omdat niet iedereen even gedreven is in het hardlopen, is er een extra programma-onderdeel toegevoegd, namelijk een wandeltocht over een gedeelte van het parcours. 

De start zal plaatsvinden om 09.00 uur bij het clubgebouw van AVA`70 en er wordt koers gezet naar café-restaurant Beneman in Vragender, waar men rond tien voor half elf hoopt te arriveren. Na een lekker bakje koffie zijn de wandelaars om 11.00 uur getuige van de stop en go van de hardlopers op de parkeerplaats bij Beneman. Daarna wordt begonnen aan de terugtocht.

Er zal goed worden doorgelopen, waarbij moet worden gedacht aan een gemiddelde van ongeveer 6 kilometer per uur. Iedereen die het leuk vindt om mee te wandelen, kan informatie krijgen bij: Dirk ter Maat, Emmastraat 2 in Aalten Telefoon: 0543-474027 Email: dirktermaat.1@kpnmail.nl

Opgave voor de wandeltocht is mogelijk via de site: www.geertwevers.blogspot.com of via mail. Deelname aan de wandeltocht voor Serious Request is vrij, maar we hopen natuurlijk wel op een kleine sponsorbijdrage voor het goede doel!

Op dit moment hebben zich al 6 personen voor het wandelen opgegeven.

Geen opmerkingen: