zondag 16 december 2012

Pasta Party GUV Run voor Serious Request bij café Leuven

Aantal nog beschikbare plaatsen: 2 


Volgende week vrijdag 21 december wordt er door de organisatie van de GUV Run voor Serious Request als voorbereiding op de loop een pasta -party gehouden. Deze party vind plaats in restaurant de Smidse bij café Leuven en er is plaats voor maximaal 40 personen.

Het restaurant gaat om 17.30 uur open en het eten wordt rond 18.30 uur geserveerd. Deze party is voor iedereen toegankelijk, dus niet alleen lopers, wandelaars en fietsers maar ook voor familieleden, vrienden, kennissen en sponsoren. Opgave voor deze party is verplicht en vol is vol.

De kosten van deze party zijn 6,61 euro per persoon, dat is het gironummer van het Rode Kruis van deze actie. Het bedrag is te voldoen na afloop van de avond en het kan gestort worden in de grote bokaal. De drankjes zijn deze avond voor eigen rekening. Opgeven kan alleen via e-mail geertwevers38@lijbrandt.nl onder vermelding van de namen en het aantal personen. 

De opbrengst (eten) van deze avond komt geheel ten goede van de actie voor Serious Request en is mogelijk gemaakt dank zijn de volgende sponsoren: Stichting Marga Klompe voor het maken van de pasta’s, Royal Genieten voor de broden, groenteboer Graven voor het fruit en café Leuven voor het beschikbaar stellen van restaurant de Smidse.

Geen opmerkingen: