zondag 30 december 2012

Foto's en uitslagen van de 28e Keiloop in Meddo

Van links naar rechts: Hans Somsen, Ard Heinen, Ingrid van Zolingen, Andre Bruil, Frank Roos en Hans Heinen


De organisatie van de 28e Keiloop in Meddo kan terug zien op een zeer geslaagde Keiloop 2012. Er kwamen maar liefst 410 deelnemers aan de start om één van de vijf afstanden te lopen, een nieuw record aantal deelnemers! Ook dit jaar was er beslist geen sprake van winterse omstandigheden. Bij een temperatuur van ongeveer 8 graden en een stevige bries kon er worden gestart.

Traditioneel werd er gestart om 10.00 uur met de 1 kilometer voor kinderen tot 9 jaar. Op hetzelfde moment werd er ook gestart voor de 3,2 kilometer. In totaal 36 hardlopers namen deel aan deze twee afstanden. Om 10.30 gingen er ruim 140 deelnemers op weg om de 5,5 km te lopen. Een bijzondere groep op deze afstand was de bijna voltallige 1e selectie van Sc. Meddo die ook aan de start kwam. Met een (voetbal)trainingskamp in Turkije in het vooruitzicht wist Frank Verheijen (trainer Sc. Meddo) de groep te motiveren om deel te nemen aan deze afstand.

De grootste groep lopers ging om 11.30 uur op weg om 10 kilometer of een ½ marathon te lopen. Bijna 180 deelnemers op de tien kilometer en 45 deelnemers voor de halve marathon zorgde wederom voor een mooi lint bonte lopers door het Meddose grensgebied (bron: Sportclub Meddo)

Klik op de link voor de foto's

fotoalbum


Uitslagen:

1 kilometer

3,2 kilometer

5,5 kilometer

10 kilometer

halve marathon

site organisatie
De start van de 10 kilometer en de halve marathon

Geen opmerkingen: