zaterdag 16 februari 2013

Gert-Jan Wassink gastlid AVA'70

Frank Roos (links) en Gert-Jan Wassink
De Varsseveldse atleet Gert-Jan Wassink was na een maandje trainen in Portugal, letterlijk en figuurlijk koud terug in ons kikkerlandje, toen de sympathieke hardloper werd “overvallen” door enkele AVA`70-bestuursleden. Eind 2012 had Wassink immers aangegeven dat hij graag gastlid wilde worden van onze vereniging en het was dan ook de hoogste tijd om de daad bij het woord te voegen. 

Na de eerste vergadering van de 3e editie van de KrampRun, werd er snel door onze penningmeester een inschrijfformulier uit de tas gegrist en onder zijn neus geduwd. De hardloper kon de actie wel waarderen en vulde zijn gegevens snel in. De reden dat Gert-Jan Wassink toe wil treden tot het geel-blauwe keurkorps is het feit, dat hij de afgelopen jaren op zeer prettige wijze heeft samengewerkt met veel AVA-leden voor, tijdens en na de KrampRun en dat hij onder de indruk is van de zeer actieve wijze waarop de club zich presenteert.

Nadat de handtekening was gezet, werd Wassink direct gevraagd voor de volgende klus en wederom met een positief resultaat. Zo zal de atleet op donderdag 4 april, als onderdeel van de jaarvergadering een presentatie geven over zijn leven als (professioneel) hardloper. Daarbij zal hij o.a. aan de hand van prachtige beelden vertellen over zijn trainingservaringen in Afrika. Reden dus temeer om 4 april alvast in de agenda te noteren! (bron: site AVA'70).

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Welkom Gertjan!!!!

Anoniem zei

Gertjan welkom bij onze mooie club in Aalten.

Henk Mengers

Harro zei

ooooh, kun je ook gastlid worden? ;)