zondag 15 september 2013

Video/fotoreportage van de 2e Marathon Nationaal Landschap Winterswijk



Op zondag 15 september 2013 is de tweede editie van de Marathon Nationaal Landschap Winterswijk weer geweest. Hier het foto verslag.

Met meer dan 700 deelnemers en vele positieve reacties heeft de organisatie besloten om het evenement ook volgend jaar weer te organiseren. De opzet van het evenement blijft in grote lijnen ongewijzigd. Het blijft een evenement met een recreatief karakter voor zowel hardlopers als wandelaars, waarbij de nadruk ligt op het genieten van de omgeving en streekproducten. Uit de evaluatie zijn een aantal aandachtspunten naar voren gekomen die de organisatie meeneemt in de aanloop naar de derde editie. Mensen die belangstelling hebben voor het evenement kunnen voor meer informatie terecht op www.marathonwinterswijk.nl. Ook kunnen belangstellenden zich hier aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. 

De 3de editie is op 21 september 2013 gepland! Zet maar vast in je agenda, dan gaan we er weer een mooi evenement van maken! Deze video\fotoreportage is gemaakt door: Marco Lobeek

1 opmerking:

Anoniem zei

Linda Rexwinkel heeft met mij samen de duo marathon gelopen,
Ze heeft over de eerste 30km iets minder dan 3 uur gedaan.
Een prima prestatie!!
Het laatste stuk heb ik gelopen en Linda gefietst.

Henk Mengers