donderdag 20 april 2017

Topfotograaf, Eric Beatse (de Kiekjesdief), stopt er mee

Eric Beatse, de Kiekjesdief
De meeste atleten die regelmatig een wedstrijd lopen zijn hem al wel eens tegengekomen. Vaak heeft hij een fototoestel in de aanslag en verplaatst hij zich met de wedstrijden op een fiets, ondertussen reclame makend voor zijn site. Het weer maakt hem niets uit, regen of sneeuw, de Kiekjesdief staat er. Wordt het wat warmer dan heeft hij ook nog eens een grote parasol aan zijn fiets vastgebonden. Veel ontgaat hem niet en soms heb je het niet eens zo gauw door dat hij er weer staat. Hij heeft altijd tijd voor een praatje en in de afgelopen jaren heeft hij duizenden prachtige foto's voor deze site geschoten en altijd belangeloos. Soms bezoekt hij zelfs twee atletiek wedstrijden in een weekend en daarnaast fotografeert hij ook andere sport evenementen. Bijna ieder weekend hadden we wel even contact met elkaar.

Na bijna 10 jaar is Eric Beatse, de Kiekjesdief, gestopt met de wedstrijd en evenementenfotografie. Het fotograferen blijft hij erg leuk vinden, maar het verwerken en online zetten van de foto's kostte hem te veel tijd. Het begon hem steeds meer tegen te staan en zodoende heeft hij er een punt erachter gezet. Eric, heel erg bedankt voor de mooie samenwerking en voor alle prachtige foto’s die je voor deze site hebt gemaakt. Het ga je goed, tot kiekens!

9 opmerkingen:

Andre Bleumink zei

We gaan je missen langs de kant Kiekie! Bedankt voor de vele mooie foto's in de afgelopen jaren.

Henk (DE LOPER) zei

En we hadden het je al zo gemaklkelijk gemaakt dat je geen rolletjes meer hoefde te wisselen en te ontwikkelen, af te drukken en te scannen...
Bedankt Eric, mocht je een keer tijd hebben, loop dan lekker mee!

Marco (Barlo) zei

Eric ontzettend bedankt voor alle jaren dat je ons gefotografeerd hebt en niet te vergeten je aanmoedigingen. Fantastisch.

Gerrit zei

We gaan je zeker missen Eric! Bedankt voor je aanwezigheid en schitterend foto's, hopelijk komen we elkaar nog eens tegen!

Frank Roos zei

Dat is een begrijpelijke beslissing!
Naast een uitstekend fotograaf, ben je ook een fijne persoonlijkheid.
Bedankt voor de schitterende kiekjes en AVA'70-support!!!

Eric Hoogerbrug zei

Jammer dat je er mee stopt, maar wel begrijpelijk. Bedankt voor alle geweldige (profiel)foto's van de afgelopen jaren!

Unknown zei

Eric bedankt voor alle mooie foto's die je gemaakt hebt
en altijd op het moment suprême zorgen dat je haar goed zit is ook een kunst
we zullen je beslist nog wel eens zien langs de kant van een parcours
in ieder geval bedankt voor alle mooie foto's

Unknown zei

Ach, wat spijtig :( Je bent wat mij betreft een foto- icoon. Je humor zowel in beeld als in rake opmerkingen heb ik van gesmuld. Bedankt voor de foto's van de Natte Neuzen Trails en alle andere trails waar je aanwezig was. XXXX
Veel plezier met alle tijd en ruimte die nu ontstaat voor nieuwe dingen.

Eric zei

Beste lopers, bedankt voor deze mooie reacties. Wie weet komen we elkaar nog eens tegen. Moge het jullie allen goed gaan!

Vriendelijke groeten, Eric.