vrijdag 12 juni 2009

Banner Bridge to Bridge onder aankondiging wedstrijden

13 september 2009: Bridge to Bridge in Arnhem

Enkele weken terug werd ik door de organisatoren van de Bridge to Bridge benaderd of ik een banner van hun loop op mijn site wilde plaatsen. De oplettende lezer van mijn web-log zal het dan ook al wel opgevallen zijn dat er sinds enkele dagen onderaan het bericht bij de aankondigingen van een wedstrijd bovenstaande banner te zien is. Als je op de banner klikt, dan kom je op de site van de Bridge to Bridge terecht.

25 jaar Bridge to Bridge wordt groots hardloopfestijn

In 1984, veertig jaar na de beroemde slag om Arnhem, werd Bridge to Bridge voor het eerst georganiseerd.In de afgelopen 25 jaar is ‘de battle of the bridges’ uitgegroeid tot een uitdagende wedstrijd die ieder jaar plaatsvindt op de tweede zondag in september. Dit jaar dus op zondag 13 september, schrijf nu alvast in je agenda.

Komende editie wordt in alle opzichten een bijzondere. De wedstrijd kent een legendarisch parcours over de John Frost- en Nelson Mandelabrug, door het schitterende natuurpark Meinerswijk in de uiterwaarden van de Rijn, over de dijken en natuurlijk door het hart van de stad, dat leeft en bruist, juist op deze zondag.

Met afstanden van vijf en tien kilometer, de 10 engelse mijlen en de jeugdlopenbiedt de Bridge to Bridge een uitdaging voor de beginnende en gevorderde lopers, voor jong en oud. Voor de wedstrijdlopers kunnen we melden dat de routes nog verder zijn geoptimaliseerd om een snelle tijd te kunnen realiseren op een gecertificeerd parcours.

Voor meer informatie klik op de banner of op onderstaande links


Geen opmerkingen: