woensdag 10 juni 2009

Personeel Ottevanger loopt naar Aalten

Medewerker Marco van Rijs (in jubileumshirt) heeft er zin in en is er helemaal klaar voor. Hij loopt vrijdagavond vanaf 21.30 uur over de dijk van Kesteren naar Heteren, een afstand van ongeveer 16 kilometer
Als aanloop naar het 100-jarig bestaan van Ottevanger Machinefabrieken in juli 2009, organiseert het personeel op 12 en 13 juni een jubileumrun van het bedrijf in Moerkapelle naar de vestiging in Aalten. Ottevanger Machinefabrieken BV, van oorsprong gevestigd in Moerkapelle (Zuid Holland), bestaat dit jaar 100 jaar. In 1909 begonnen met het repareren van windmolens is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en opbouwen van hoogwaardige procesinstallaties voor de diervoeder- en voedingsmiddelenindustrie.

Vanuit het personeel is het inititief genomen om een jubileumrun te organiseren vanuit Moerkapelle naar Aalten, waar in 1962 een nevenvestiging van het bedrijf werd geopend. De start is op 12 juni en de eerste etappe die wandelend (5 of 10 km) of hardlopend (5, 10, 15 of 21 km) wordt afgelegd, voert de lopers van Moerkapelle naar Heteren, de vestigingsplaats van zusterbedrijf Wynveen International. Van daar gaat het per fiets (25 of 50 km) verder naar de finish in Aalten op 13 juni. 

De animo onder het personeel is groot en meerdere personeelsleden zullen dan ook deelnemen aan de run. De deelnemers worden gesponsord door relaties, familie en vrienden. Donaties kunnen worden gestort op rekeningnummer 60.52.99.587 t.n.v. Ottevanger Jubileumloop. De opbrengst gaat in gelijke delen naar de Nederlandse Hartstichting en het agrarisch project Tangafresh in Tanzania.

Voor meer informatie klik op onderstaande links




Geen opmerkingen: