donderdag 24 juni 2010

De Kiekjesdief ziet Abraham

Foto's maken tijdens de Montferland Run in 's-Heerenberg
De meeste atleten die regelmatig een wedstrijdje lopen zijn hem al wel eens tegengekomen. Vaak heeft hij een fototoestel in de aanslag en verplaatst hij zich met de wedstrijden op een fiets, ondertussen reclame makend voor zijn site.

Het weer maakt hem niets uit, regen of sneeuw, de Kiekjesdief staat er. Wordt het wat warmer dan heeft hij ook nog eens een grote parasol aan zijn fiets vastgebonden. Veel ontgaat hem niet en soms heb je het niet eens zo gauw door dat hij er weer staat.

Hij heeft altijd tijd voor een praatje en in de afgelopen jaren heeft hij duizenden prachtige foto's voor dit web-log geschoten en altijd belangeloos. Soms bezoekt hij zelfs twee atletiek wedstrijden in een weekend en daarnaast fotografeert hij ook voetbalwedstrijden, de Nijmeegse vierdaagse of gaat hij naar het rugby.

Bijna ieder weekend hebben we contact met elkaar via de digitale snelweg en vandaag bereikt deze fotograaf een prachtige mijlpaal, want hij wordt 50 jaar. Eric van harte gefeliciteerd en ik hoop je nog vaak bij wedstrijden te zien.

foto's van de Kiekjesdief

Geen opmerkingen: