zondag 1 mei 2011

Wim Brinkman loopt 11e Idealistenlauf in Wesel(D)

Wim Brinkman, twee 5 kilometer wedstrijden in 3 dagen onder de 19 minuten gelopen, klasse!

Na het goede gevoel van afgelopen vrijdag, had ik besloten om vanmorgen nogmaals de grens over te steken, om in Wesel de 5 kilometer te gaan lopen. Deze loop kende ik al, want 2 jaar geleden had ik hem ook al eens gelopen. De 5 kilometer start al om 9.30 uur en is het bijprogramma van de halve marathon, die een uur later start.


Precies om half tien ging het startschot voor twee rondes van 2.500 meter door het natuurgebied tegen over het sportpark. De eerste ronde kwam ik op 9.32 min. door en de tweede op 9.20 min, dus een eind tijd van 18.52 minuten waar ik dik tevreden mee was. In een weekend twee keer onder de 19 minuten gelopen, het gaat weer de goed kant op. In het eindklassement 7e en op leeftijd weer 2e. (Zoetemelksyndroom ).

Na een heerlijke kaffee met kuchen, even nog gekeken naar de start van de halve marathon(waar een zeer grote opkomst was ) en toen weer richting Aalten. Rond een uur of elf weer terug, waar de eerste mensen weer langzaam ontwaken na een zware koningindagdag en ik er weer een heerlijke 5 kilometer op heb zitten

Groet  Wim


Uitslagen:




Geen opmerkingen: