vrijdag 16 maart 2012

Aankondiging duurloop Zutphen-Deventer-Zutphen

Een foto van de tocht van Zutphen naar Deventer (december 2007) waar ik onder andere met Gerrit Heersink aan heb meegedaan
AV Hanzesport nodigt alle lopers in de Achterhoek uit om zaterdag 24 maart 2012 mee te lopen met de jaarlijkse duurloop Zutphen – Deventer – Zutphen. We starten om 9.00 uur bij AV Hanzesport op de atletiekbaan en we lopen gezamenlijk in een rustig duurlooptempo via de prachtige uiterwaarden aan de westkant van de IJssel naar Deventer. Bij de Molen in Deventer zullen we de eerste stop hebben (circa 20 km). Voor mensen die hier willen uitstappen is er een auto om je terug te brengen naar Zutphen. Vervolgens lopen we gezamenlijk als groep door Deventer naar Gorssel, waar we onze tweede stop zullen hebben bij hotel restaurant de Roskam (circa 27 km). Hier zal ook een auto zijn voor de uitstappers. Vanaf de chinees in Epse (23 km) kunnen degene, die dat willen, in eigen tempo terug lopen naar de baan van Hanzesport. De totale afstand is circa 34 km. Er wordt onderweg voor versnaperingen gezorgd (bananen, sportdrank).
Als je 20 km aan een stuk kunt lopen dan ben je van harte welkom om mee te lopen! Hoe meer lopers hoe meer vreugd! Deze loop past prima in de voorbereiding van de komende marathons of gewoon als leuke duurloop.
Als je wilt meelopen dan graag per mail (menkbrem@gmail.com) aanmelden voor 18 maart inclusief of je 20, 27 of 34 km wilt lopen. Dit in verband met het aantal benodigde auto’s en de hoeveelheid bananen.

Klik voor meer informatie op deze link
Met vriendelijke groet,

Wilbert Menkveld
Trainer Lange Afstand Groep AV Hanzesport

1 opmerking:

Geert zei

Een mooie training als voorbereiding op een voorjaars marathon, jammer dat ik zelf niet kan. Ik had er eventueel wel 20 kilometer willen lopen.