zaterdag 10 maart 2012

Salland Trail in Nijverdal

Mooie vergezichten en steile beklimmingen staan ons te wachten
Vandaag, op 10 maart wordt de eerste editie van de Sallandtrail gelopen. Organisator Bertus van Elburg belooft voor de 25 en 50 kilomter een uitdagende trail in het Nationale Park de Sallandse Heuvelrug. Hij stuurde ons de laatste informatie die de deelnemers van pas kan komen:

"Onderweg zijn er lastige afdalingen, o.a. met veel boomstronken, mogelijke modderpaden en een mooi aantal single trails. De eerste 25 km. trail is naar inzicht van de organisatie technisch gezien het lastigst. Daar krijgen alle deelnemers dus mee te maken. Op het tweede gedeelte krijgen de lopers die de lange afstand lopen ook de nodige afwisseling voor de voeten. Salland is natuurlijk geen Oostenrijk, Pyreneeën of Franse Alpen maar reken op de nodige klimmeters die gemaakt moeten worden!"

Na afloop kan iedereen bijkomen in het zwembad met de toepasselijke naam "Het Ravijn". En/of een biertje met elkaar drinken en hopelijk zeggen “Man wat was dat zwaar! Maar wat was het machtig mooi!”

Maar eens kijken wat het vandaag gaat worden. Ik ga de Trail rustig lopen en ik verwacht dat ik er ongeveer 3 uur over ga doen. Onderweg zal ik de nodige foto's maken en extra proberen te genieten van de prachtige omgeving, ik heb er zin in.

5 opmerkingen:

katja zei

Succes allemaal. Dat wordt genieten.

Harro zei

Klinkt goed maar voor mij te ver. Veel loopplezier en dat nagenieten komt ook wel goed volgens mij!

Marco zei

Heel veel succes allemaal! ziet er mooi uit.

Frank Roos zei

Ik heb toevallig enkele deelnemers gisterenavond in een horeca gelegenheid gespot. Ze liepen er ontspannen bij en waren al helemaal gefocust op de wedstrijd van vandaag.
Succes bikkels!

katja zei

Degenen die de galgenbergmarathon hebben gelopen zijn allemaal binnen.