zondag 7 juli 2013

35 mensen onwel bij Color Run in Zwolle door de hitte

Onwel bij Colour Run in Zwolle
Bij de Color Run in Zwolle zijn zondag 35 mensen onwel geworden, zo meldt de politie. De hitte brak de lopers op, zo is de verklaring. De slachtoffers zijn inmiddels behandeld. De brandweer sproeit daarnaast ter verkoeling van de deelnemers.
De Color Run is een hardloopevenement waarbij deelnemers in een wit shirt aan de start verschijnen. Bij iedere kilometer worden ze met verf besproeid, waardoor ze aan het einde van het parcours van vijf kilometer compleet gekleurd zijn.
site organisatie

5 opmerkingen:

Geert zei

Dat kan morgenavond nog wat worden bij de Walfortloop, met deze prachtige temperaturen.

Gerrit zei

Ik heb zaterdagavond in Chaam gelopen en had tijdens het inlopen al het idee dat ik gekookt werd. Toen direct maar besloten om het rustig aan te doen, rond de 40min.
Alle kilometers constant kunnen lopen, 40:13min. 39.59min was leuker geweest, maar soms moet je verstandig zijn.

Was wel leuk om in Chaam te lopen, vroeger vaak geweest en ook al drie keer aan de kant gestaan bij de Acht van Chaam, nu mocht ik zelf eens aan de slag!

Gerrit zei

Dirk Jan heeft in Wierden gelopen afgelopen zaterdag, tevreden met je tijd net onder de 46min? Zal ook wel warm geweest zijn.

André zei

Met een paar aanpassingen in het parcours van de Walfortloop wordt het nog leuker... Door het water in plaats van via de brug. Later in het parcours nog een keer door het water. En dan finishen in het zwembad ;-)
Maar zonder gekheid, voor de start even goed natmaken, tempo een beetje aanpassen en voor je het weet ben je al weer bij de finish. Niet te moeilijk over doen.
Tot morgen!

Henrie zei

Is er nu dan ook eindelijk een lange afstand...??? Bij 6 heb je toch geen koelvesten nodig ;-)