vrijdag 5 juli 2013

Aankondiging van de Walfortloop in Aalten

De flyer van de Walfortloop
Op dinsdag 9 juli a.s. organiseert AVA`70 de Walfortloop en dit is de tweede wedstrijd in de serie van 4 zomerlopen, die dit jaar op de hardloopkalender staan. De start en finish vindt plaats om en rond de accommodatie van AVA`70. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de fonkelnieuwe atletiekaccommodatie en zullen er wat alternatieve wijzigingen zijn in vergelijking met de voorgaande edities. Desondanks heeft de club besloten dat de traditierijke Walfortloop gewoon door moet gaan. De wedstrijd vormt altijd een mooie graadmeter om te zien hoe het vlak voor de vakantie met de vorm gesteld is. Daarnaast is het voor vakantievierders in de regio een mooie gelegenheid om op actieve wijze het prachtige buitengebied van Aalten te leren kennen.

Om 19.00 uur gaan de jongste talenten tot en met 9 jaar van start voor hun wedstrijd van 1 kilometer, die dit keer dus niet op de baan zelf afgewerkt zal worden, maar er zal een rondje gelopen worden. Dit geldt ook voor de 2 kilometerlopers en loopsters, die om 19.15 uur zullen worden weggeschoten. De wedstrijd over 6 kilometer vertrekt om 19.45 uur en het peloton atleten en atletes zal na de start in de richting van het Walfort gaan en een ronde lopen in dit prachtige natuurgebied. De kosten bedragen voor de deelnemers aan de 1 en 2 kilometer € 2,50 en voor de 6 kilometer zijn de kosten € 4,00. Bij de finish ligt er voor iedereen een mooie medaille klaar.

Voorinschrijving is mogelijk Ava-Inschrijven. De organisatie verzoekt deelnemers om gebruik te maken van de mogelijkheid van voorinschrijving, want dit voorkomt op de wedstrijddag lange wachtrijen en tevens kunnen de gegevens alvast ingebracht worden in het systeem. Op de wedstrijddag is inschrijving mogelijk vanaf 18.00 uur in het clubgebouw van AVA`70.

In verband met de bouwactiviteiten, zijn de parkeermogelijkheden op het complex beperkt en kan er gebruik gemaakt worden van de parkeergelegenheid bij zwembad het Walfort. We verzoeken deelnemers en supporters zoveel mogelijk met de fiets naar de accommodatie te komen. Informatie over de wedstrijd is te vinden op: www.ava70.nl

Geen opmerkingen: