donderdag 9 februari 2017

Column: Erwin’s zin en onzin - deel 165

Lex Laufexperte Björn Weier Westend 31-39 Bocholt
Het is in één woord: genießen!

Een zichzelf respecterende journalist streeft naar absolute onafhankelijkheid en honderd procent objectiviteit. De feiten boven tafel krijgen is de enige missie. De waarheid en niets anders dan de waarheid staat voorop en daar moet alles voor wijken. Een journalist houdt zich op de vlakte en treedt niet met zijn mening op de voorgrond. Ik ben ook zo’n journalist. Mijn gedachtegoed is van ondergeschikt belang. Eenmalig maak ik een uitzondering. Ik steek vandaag de loftrompet. Dit doe ik niet om mijn eigen belangen te behartigen of omdat ik sinds kort een dubbele agenda heb, nee onzin, zo zit ik helemaal niet in elkaar. Het is gewoon een verdomd fijne sportwinkel, dat is een feit!

“Is dit het paradijs?!” Het is een veelgestelde vraag van klanten die voor het eerst de hardloopshop aan de Westend in Bocholt betreden. Met grote ogen en met een glimlach van oor tot oor, kijken ze rond. “Knijp me even in mijn arm schat, volgens mij droom ik”, zegt een totaal overdonderde man tegen zijn zichtbaar jongere vrouw. “Ik sta te trillen op mijn benen, kan ik ergens zitten?”De hoogwaardige merkkleding, die buitengewoon gunstig is geprijsd, heeft een brute aantrekkingskracht op de bezoekers. Het is een snoepwinkel voor de hardloopfanaat. Als de klanten van de eerste schrik zijn bekomen, staat het vriendelijke en kundige personeel al in opperste staat van paraatheid om de gasten van dienst te zijn. De aanwezigen worden met alle egards ontvangen. Klant is koning is hier nog werkelijk van kracht.

De mogelijkheden zijn onuitputtelijk. Wil je een uitgebreide loopanalyse van opperhoofd Björn Weier of van één van zijn gemotiveerde dienaren, dan ben je hier aan het juiste adres. Ben je slechts op zoek naar een paar functionele loopsokken, kom je bij LEX Laufexperte eveneens aan je trekken. Van een sporthorloge tot een tanktop en van handschoentjes tot hoofdlampjes, in Bocholt vind je het allemaal. Kopje koffie erbij? Tot u dienst! Niks is te gek in deze hardloopspeciaalzaak.

In het tijdperk van de webshops, biedt LEX Laufexperte Björn Weier het juiste tegenwicht. Iedere hardloper binnen deze regio, die zijn sport een beetje serieus neemt, raad ik met klem aan om een keer een kijkje te nemen in dit sportwalhala. Het is in één woord: genießen!

1 opmerking:

Henk L zei

Helemaal mee eens Erwin echter 1 puntje: "Kunde ist Premier" , ze hebben geen ....