donderdag 23 februari 2017

Column: Erwin’s zin en onzin - deel 167

Bent u een zwevende kiezer? Maak je geen zorgen, wij hebben het perfecte stemadvies. Kies op 11 maart voor de Track & Field Run!
Wees welkom in het T&F-sportcafé! 

Als maart nadert, is het grappen en grollen even voorbij. In deze tijd van het jaar wordt een hoger doel gediend: de Track & Field Run. Via dit podium, waarop ik, na schatting, wekelijks zo’n 10.000 mensen een enorm plezier doe, stuur ik de komende weken louter belangrijke boodschappen de deur uit. Vandaag wil ik het even hebben over het Sportcafé van vrijdagavond 10 maart! 

In een sterk polariserend Nederland, waarin de linksen en de rechtsen lijnrecht tegenover elkaar staan, is gezelligheid het enige redmiddel. Loltrappen is daarom het overkoepelende thema van het sportcafé. We pakken het iets anders aan dan normaal. Iedereen is wel een beetje klaar met dat gelul over gezonde voeding, uitgebalanceerde trainingsschema’s of blessurepreventie. Wij gaan dit jaar lekker een avondje quizen! Daarnaast gooien de leden van het T&F-team zich in de verkoop, in een op voorhand grandioze veiling.

De pubquiz!
Nog voordat het eerste startschot van de T&F-run klinkt, wordt de eerste prijs al uitgereikt. Welk team wint de allereerste Ava-pubquiz? Een veelzijdig kennisspel met uiteenlopende categorieën: Sport, wetenschap, geschiedenis, food & lifestyle, BN-ers met bijzonder seksuele uitspattingen en wat al niet meer. Als ik de binnenkant van mijn ogen bekijk, zie ik het helemaal voor me. Het duo Knabbel & Babbel (Ingrid en Marco) dat de strijd aan gaat met Vincent Scholten, Gerben Schepers en Roy Mengerink van team A+. Of Gerdy, Linda en Evelien als de Kobus-girls die het opnemen tegen de ‘Rappe zestigers’ Theo Stronks, Wim Rensink en Sien Meinen. Rinke ter Haar en Björn Demkes als The Kings of the Beeklaan in een verhit duel met de Yellow Bitches: Samantha Zegers en Dirkje Huitink. Een bloedfanatieke strijd waar list en bedrog niet geschuwd wordt. De jury die ongetwijfeld niet zonder kleerscheuren het café verlaat. De teams zullen, na nachten lang met de neus in de boeken, tot de tanden gewapend acte de présence geven. Uiteindelijk gaat er slechts één team met de felbegeerde hoofdprijs aan de haal! Een team bestaat uit 2, 3 of 4 personen.

Veiling:

Wil jij lekker gemasseerd worden? Moeten de hardloopschoenen nodig worden gepoetst? Heb jij wel zin in een privé atletiekclinic? Dit is jullie kans! De T&F-ers bieden zichzelf aan in de veiling. Ze zullen zichzelf op geheel eigen wijze presenteren tijdens het sportcafé. Bied jij het meest, dan ben je de absolute spekkoper. Dus ga voordat je het Sportcafé binnenstapt even langs de geldautomaat…

In het sportcafé is er ook genoeg tijd om te ouwehoeren. Voor een hapje wordt gezorgd en tegen een minimale vergoeding worden de drankjes koel aan tafel geserveerd! Dit wordt een fantastische avond. Geef je nu op via: erwinwamelink@ava70.nl De entree bedraagt €5 per persoon (inclusief koffie/thee). Het café is vanaf 19:30 uur geopend. 

4 opmerkingen:

Vincent zei

Erwin Wamelink, dus jij probeert de "5 Musketiers" nu al te elimineren, door het maximaal aantal deelnemers op 2, 3 of 4 personen per team in te stellen ? Jij wil dat binnen de "5 Musketiers" een natuurlijke selectie wordt gehouden, waarbij 1 Musketier het onderspit moet delven ? Zo zijn wij niet met elkaar getrouwd Wamelink.... jij neemt toch ook geen afscheid van het zwarte schaap in jouw vriendengroep ? Wat er ook gaat gebeuren.... bij deze wordt de uitdaging aangenomen. De 5 Musketiers zijn aanwezig bij de 1e pubquiz ! Geen enkel geweld en/of sabotageacties wordt vanaf onzenzijde geschuwd.

Be prepared for the unknown....

Gr. Vincent

Gerdie Duenk zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Dirk zei

Als iemand nog een teamlid nodig heeft voor deze pubquiz, graag bied ik mij hierbij aan.
Ik hoor het dan graag.

Erwin Wamelink zei

Dirk,

Je kunt ook voor een 'blind date' gaan. Dan hoor je pas in het Sportcafe in welk team je zit.... Razend spannend natuurlijk!