vrijdag 9 februari 2018

Uitnodiging voor de 4e Smokkeltocht in Aalten

Op vrijdagavond 9 februari 2018 organiseren André Balke en Peter Baten voor de vierde keer een “Smokkel” loop. Deze smokkeltocht gaat over unieke Kommiezenpaden op de grens van Nederland en Duitsland, tussen Aalten en Bocholt. Schorre Piet, smokkelaar van het eerste uur, zal ons begeleiden en met de duisternis zal een hoofdlampje geen overbodige luxe zijn. 

Smokkelen is eigenlijk iets uit een ver verleden maar met deze route krijg je de kans om weer eens wat dingetjes uit die goede oude tijd op te doen. Bij terugkomst van deze ruige, avontuurlijke, vol spanning en sensationele loop, kan er gezellig worden nagepraat en mag je vertellen hoe jij de smokkeltocht hebt ervaren.

De smokkeltocht gaat onder alle weersomstandigheden door, hevig onweer uitgezonderd. We verwachten iedereen bij de familie Balke op ’t Slaa 75 in Aalten. Om 19.30 uur begint de donkere en duistere duurloop van ongeveer 12,5 kilometer in een tempo van ongeveer 6 minuten per kilometer. De gehele avond is voor eigen risico.

Wil je graag meelopen geef je dan even op:

Deelnemers: 1.Andre Balke, 2.Peter Baten, 3.Erwin Wamelink, 4.Geert Wevers, 5.Henk Lammers, 6.Marloes Wensink, 7.Marco van Rijs, 8.Rene Wentink, 9.Ingrid van Zolingen (afterparty), 10.Paula Verwaaijen

1 opmerking:

Andre Bleumink zei

Helaas, op tijd naar bed voor de Jutbergtrail zaterdag....