woensdag 28 februari 2018

Het Track & Field Team pakt uit!

het T&F-team
--Feestjuh!!!, het T&F-SportCafe!--
Gezelligheid gaat dit jaar boven alles bij het Sportcafe van vrijdag 9 maart! Een bloedstollende -professionele - pubquiz vormt de rode draad van deze, op voorhand, supergave avond! Geef je nu op, stuur een mailtje naar erwinwamelink@ava70.nl
Laat je verrassen
Het kan maar zo zijn dat de leden van het T&F-team zichzelf in de verkoop gooien. Van het wassen van je auto, tot het maaien van je gazonnetje en van het schrijven van een persoonlijk gedicht tot een privé atletiekclinic! Breng het hoogste bod uit en het desbetreffende T&F-lid is van jou!

Fanatisme bij de pubquiz!
Noem 3 hits van Justin Bieber? Welk land won het WK voetbal van 2002? Door wie werd Willem van Oranje vermoord? Dit kunnen zomaar een paar vragen zijn van de pubquiz. Ga in 2-, 3- 4- of 5-tallen de strijd aan en maak kans op een leuke prijs! Of: ga op blind date! Meld je aan en je ziet pas op de avond zelf wie jouw teamgenoten zijn!
Deelname aan het Sportcafe kost slechts €10 per persoon (incl. Koffie / hapje en gezelligheid)
Geef je nu op en kom met een goed gevulde knip...

Het Café is om 20.00u geopend!

Beste pannenkoekenmeel van het westelijk halfrond!
Ook dit jaar doen wij als T&F-team van Ava'70 weer de pannenkoekenactie! Hierbij verkopen wij het overheerlijke en geweldige pannenkoekenmeel van de molen Prins van Oranje uit Bredevoort!  Het is niet alleen lekker, je gaat er ook nog eens gruwelijk hard van lopen! Redenen genoeg om dit wondermeel aan te schaffen. Het mooie is: je kunt het heel lang bewaren in de diepvries! De opbrengst gaat naar het jaarlijkse trainingskamp van het T&F-team. Dit jaar reist het team – in de meivakantie – af naar het Duitse plaatse Daun.

Wanneer kun je dit voortreffelijke meel kopen??
3 maart in Karwei Aalten van 10.00u tot 16.00u. 
- €2,- per zak (kilo) meel

- €5,- voor 3 zakken

Alvast meel reserveren? Dat kan!! Vul je bestelling in op de lijst in het Ava-ClubCafé, of laat een berichtje achter op Facebook!
Zaterdag 10 maart Track & Field Run in Aalten

Geen opmerkingen: