vrijdag 30 januari 2009

Weer eervolle Duitse vermelding

Weer een brief uit Duitsland
Afgelopen vrijdag lag er bij thuiskomst een aantekening in de bus dat er een brief uit Duitsland op het postkantoor afgehaald kon worden. Ik moest me echter wel legitimeren en tekenen voor ontvangst. De andere morgen heb ik mijn post opgehaald en er bleek, toen ik de grote witte enveloppe geopend had, een keurige Duitse brief met enkele collectoritems in te zitten.

In de brief wordt door het Sport Stimulerings Instituut Münster teruggeblikt op het afgelopen jaar en wordt vermeld dat ze gelezen hebben dat ik het Sportkruis van het Sportministerie van de deelstaat Nord Rhein Westfalen ontvangen heb. Ook is er veel Bewundering vor das weblog von den Niederländerische Läufer Gert Wevers. Daarnaast wordt mijn inzet voor de Regionale atletiek en mijn positieve houding om de relatie tussen Nederlandse en de Duitse atletiek te bevorderen beloond mit dem ermutigungs Preis 2008.

De brief sluit af met de woorden: Wir hoffen dass dieser Log noch lange von grosser Bedeuting vor uns allen sein wird.


Hier kan ik me alleen maar bij aansluiten. Het is prachtig om een Duitse brief uit Münster, gepost in Isselburg, te ontvangen en daar de waardering uit te krijgen waar we weer tijden mee verder kunnen. Ik kan alleen maar trots op mezelf en op de lezers van mijn weblog zijn! Erg leuk en ontzettend bedankt hiervoor.


Geen opmerkingen: