maandag 25 april 2011

Kilder 28e Paasloop - 5,2 km - 21,24 min - 3e Plaats M50

Ja, daar sta je dan met de handboeien om.....
..... maar gelukkig worden de handboeien er weer afgehaald

Als ze me met de wedstrijd had achterna gezeten, dan had ik misschien nog ietsje harder gelopen. Maar net naar de finish heeft de politieagente uit Lievelde me wel te pakken en slaat ze me in de boeien, ik kan dan ook geen kant meer op en zit vastgeketend aan de omheining van het sportpark. Gelukkig heeft ze het goede sleuteltje bij zich en sportief als ze is bevrijdt ze me even later ook weer uit de handboeien. Ik had ze nog nooit omgehad maar ben blij dat het maar van korte duur was.

Voor dit geintje loop ik naar een derde plaats bij de M50 op de 5,2 kilometer in een wat tegenvallende tijd van 21.24 minuten. Door het warme weer, het venijnige valse plat in het mulle zand en de vele wedstrijden die ik in de afgelopen periode heb gelopen is dit ook wel een beetje ingecalculeerd. Op het lange rechte pad tot aan de afslag naar het zandweggetje gaat het nog best lekker en loop ik nog in de buurt van Jos Slutter, die een prima wedstrijd loopt. 

Net voor het bos neem ik nog een verkeerde afslag wat door de Kiekjesdief goed is weergegeven. Maar in het bos, waar het wel heerlijk is om te lopen, heb ik er ineens een kilometer van 4,29 minuten tussen zitten en weet ik dan al dat een echt goede tijd er niet meer inzit. Net over de helft van de wedstrijd gaat ook Ger de Jong me nog voorbij en kan ik ook hem niet volgen. Dan maar lekker de wedstrijd uitlopen om even later op sportpark De Tol de finishlijn te passeren.

uitslagen:



Oeps één afslag te vroeg genomen
Maar gauw weer terug naar het officiële parcours


Geen opmerkingen: