maandag 11 juli 2011

Training vanaf camping Goorzicht in Dale

Van links naar rechts zittend op een boom bij de schaapskooi in de Vennebulten: Gerrit Heersink, Ingrid van Zolingen, Geert Wevers, Rob Berkelder, Eric Demkes en Han Arentsen. Staand Andre en Inez Balke
D'ran met Han

Enkele weken terug geeft Ingrid van Zolingen aan dat ze een groot gedeelte van de zomer met enkele gezinnen op camping Goorzicht staat en dat het haar wel leuk lijkt om daar een keer met een training te vertrekken. Het is natuurlijk ook een prachtige omgeving om te lopen en in de buurt van de camping kun je verschillende natuurgebieden in, onder andere 'het Goor, de Wolboom en de Vennebulten.

Het valt me op dat alle medelopers op de fiets komen en om 20.15 uur vertrekken we van de camping. De temperatuur is op dat moment heerlijk om in te lopen en Han weet wel een mooie route. Na de start heb ik even het idee dat hij al met de wedstrijd (Walfortloop) van morgenavond bezig is maar we kunnen hem gelukkig nog wat afremmen.

Hij heeft een prachtige route uitgezet en we lopen over de smalste paden en als we een paar keer een mountain biker tegen komen moet hij zelfs van de fiets af omdat elkaar passeren op deze paadjes niet zo heel gemakkelijk gaat. Bij de schaapskooi aangekomen vraagt Gerrit aan iemand om even een groepsfoto te maken en het duurt even voordat hij komt. Later blijkt dat de man zijn eigen fototoestel uit de tas heeft gehaald maar het fototoestel hebben we meestal wel bij ons, toch leuk aangeboden van hem.

Bij mini camping "de Wolboom" verfrissen we ons en na precies 10 kilometer zijn we terug op de camping. We drinken samen nog wat voordat we weer op de fiets in de richting van Aalten gaan. Het campingleven is zo gek nog niet, Ingrid bedankt!

Klik op de link voor enkele foto's

Na afloop van de training hebben we van de gastvrijheid van Ingrid genoten

Geen opmerkingen: