zondag 22 april 2012

Enschede Marathon 2012


Van 10.00 -17.00  uur live verslag van de Marathon van Enschede
.
De Enschede Marathon is ook dit jaar live te zien op TV Enschede. De live-uitzending vanaf het start- en finishterrein begint zondag om 10.00 uur en loopt door tot 17.00 uur. TV Enschede brengt naast een uitgebreid verslag van de wedstrijdloop ook de duizenden amateurlopers in beeld, zij hebben de afgelopen maanden keihard getraind voor hun persoonlijke topprestatie. Ook op de radio is de marathon te volgen, op Enschede FM wordt zondag vanaf 10.00 uur verslag gedaan.

De Enschede Marathon die TV Enschede live op tv brengt, is zondag in heel Nederland te zien bij glasvezelabonnees. Het bedrijf Reggefiber heeft ervoor gezorgd dat de uitzending wordt uitgezonden bij zeven glasvezelproviders. De uitzendingen zijn op kanaal 2023, waarop TV Enschede ook in Enschede te zien is. Het gaat om de providers Concepts, Lijbrandt, KickXL, XMS, Edutel, Solcon en OnsBrabantNet. De uitzending op TV Enschede start zondagmorgen om 10.00 uur en loopt door tot het einde van de middag. TV Enschede is in Twente ook te ontvangen op het digitale kanaal 40 van Ziggo.

De uitzending op TV Enschede is het startschot voor mediaXtra, een samenwerking tussen onder meer het ROC van Twente, hogeschool Saxion en TV Enschede FM. De opleiding is een kweekvijver voor jong mediatalent op mbo- en hbo-niveau, waarbij studenten in de praktijk mediaproducties leren maken. Tijdens de tv-uitzending van de Enschede Marathon werken studenten van ROC van Twente en Saxion mee, die samen met professionele tv-makers aan de slag gaan.

De uitzendingen op TV Enschede en Enschede FM beginnen zondag om 10.00 uur en lopen door tot 17.00 uur. TV Enschede is in heel Twente te ontvangen op kanaal 40 van Ziggo digitaal, analoog in Enschede op kanaal 6, Glasnet op kanaal 50, KPN IPTV kanaal 553 en Glashart Media kanaal 2023. Ook via de website van de Enschede Marathon, www.enschedemarathon.nl, is de tv-uitzending live te bekijken. Enschede FM is te ontvangen op 105.1 FM in de ether, 104.1 FM op de kabel, 94.3 FM op Glasnet, kanaal 953 bij KPN IPTV, kanaal 3026 bij Glashart Media en via de live-stream op de website TV Enschede

12 opmerkingen:

Gerton Prinsen zei

Was Bjorn Demkes diegene die zo door zijn benen zakt net binnen de drie uur?? respect voor de prestatie en een heel goed herstel gewenst!

Marco zei

Klopt Gerton, ik zag het ook. zekers heel knap.

Geert zei

Björn heeft een fantastische prestatie geleverd door in 2:59:34 uur te finishen maar ik schrok me kapot toen ik hem over de finish zag gaan.

Björn van harte gefeliciteerd, wat een prestatie en ik kreeg net een SMS-je dat het gelukkig weer goed met hem gaat.

Marco zei

Geert op de Ava70 site staat hij alweer met zijn Haas Ingrid in de recovery tent. Hoe ging het bij jouw en het team?

Björn zei

Dat was ik ja, dat was toch niet op tv...
Na een liter infuus in de arm ging het weer beter.

Jelle zei

hallo geert
de bruto tijd van mij was 29 10
en de netto tijd van mij was 29 6
ik vondt het heel leuk en nu door naar de kramprun

Geert zei

Marco met mij ging het goed, 20.14 minuten over 5,3 kilometer. De anderen hebben het ook allemaal uitgelopen, erg mooi om te zien.

Gelukkig Björn dat alles goed is en nu zeker genieten van je tijd?

Jelle prima gelopen en je volgende wedstrijd is dus weer bij jou in het dorp, jammer dat je in Aalten niet kunt.

Rob en Bram zei

Goed gedaan Bjorn,en nu lekker genieten en uitrusten.

Judith Spekschoor zei

Hallo Bjorn,
Dat was live te zien op de internetstream, zag er wel eng uit. Fijn dat het goed gaat en een super tijd!

Gerrit zei

Supertijd Björn, eindelijk weer een AVA'70-er onder de drie uur!

Je bent kennelijk wel diep gegaan, maar nu kun je lekker uitrusten en vooral genieten! Gefeliciteerd!

Nieke zei

Estinea lopers,
Allemaal gefeliciteerd met jullie overwinning.Geweldig gedaan.Petje af.

Dagmar zei

voor alle estinea lopers,

gefeliciteerd met jullie geweldige prestatie.

groetjes dagmar