zondag 15 april 2012

Henk Lammers loopt zijn 25e Marathon

Henk Lammers voor de start van zijn 25e Marathon
Afgelopen zondag heeft Henk Lammers zijn 25e Marathon gelopen in Rotterdam. Het zag er in de laatste week nog naar uit dat hij deze marathon aan zich voorbij moest laten gaan maar hij besloot in de laatste dagen alsnog af te reizen. Henk liep de 32e ABN AMRO Marathon in een mooie tijd van 4 uur 6 minuten en 48 seconden en was hiermee bijzonder tevreden. Het was de elfde keer dat hij in Rotterdam aan de start stond. Zijn eerste marathon was in 1992 en zijn snelste Marathon liep hij ook in Rotterdam in 1994 in 3 uur en 25 minuten.

Daarnaast heeft hij verschillende keren de Galgenberg Marathon in Rhenen en de internationale Marathons in Berlijn, Dublin en Parijs gelopen. Henk, die met zijn trainingen niet op een paar kilometer kijkt, is bij zijn atletiekvereniging AVA'70 een gewaardeerde atleet en we hopen dat hij er nog een aantal Marathons bij gaat lopen. Henk, van harte gefeliciteerd en op naar de 26e Marathon!


7 opmerkingen:

Geert zei

Dat is een mooi aantal Henk, ik ben al trots op die ene marathon die ik in Rotterdam heb gelopen. Wat wordt de volgende?

katja zei

Respect Henk

Inez en André zei

Inderdaad respect, Klasse!

Marco zei

Ongelooflijk Henk! grote klasse en respect!

harro zei

En ook hier gaat het petje af! Proficiat!!

theo stronks zei

Henk ik heb veel respect op de wijze waarop je je steeds weer op kunt laden voor het lopen van een marathon.Veel hebben we samen getraind,waarbij je doorzettingsvermogen mij altijd opviel.
Menigeen zal wel eens gedacht hebben,is het niet verstandig om te stoppen met die marathons.
Maar welke eigenwijze hardloper luistert er na?
25 marathons is niet niks,hier zal voorlopig niemand aan kunnen tippen.
Proficiat Henk met deze mijlpaal,hopelijk zullen er nog vele volgen.
Voel me al vereerd dat ik naast je mag zitten in de kleedkamer,dat is niet voor iedereen weggelegt.

Henk zei

Dag Luitjes,

Verrast door het mooie artikel.
Bedankt voor de mooie reacties, 25x is geen doel op zich maar toch. De najaars marahton is nog niet bekend maar beide voorjaars marathons 2013 zijn al ingeprent.