maandag 30 april 2012

Wim Brinkman in Barcelona

Wim Brinkman aan het trainen met schoonzoon Ramon
Terwijl in Nederland iedereen zich opmaakt voor Koninginnedag en het hardlopen op de Markt, hebben wij er voor gekozen om deze dagen in Barcelona door te brengen, afgelopen woensdag vertrokken we vanuit Dortmund. In Barcelona zitten we vlak bij Park Geull (bekend van de kunstwerken van Gaudi), een mooie trainingsplek want de sportschoenen zijn natuurlijk mee gegaan. Maar voordat we daar gaan lopen hebben we eerst een bezoek gebracht aan de plaatselijke voetbalclub Barcelona. Het verlies op Chelsea heeft duidelijk diepe wonden achter gelaten en ook het verlies van aartsvijand Real Madrid vergoed dit niet. Op het moment als wij er zijn stikt het er van de pers en we horen dan ook uit eerste hand dat trainer Guardiola er na dit seizoen mee stopt. Na een rondleiding door het immense stadion en een bezoek aan het het veld gaan we weer door naar ons tijdelijke huis.

s' Avonds hebben we de eerste training daar gelopen en het was goed pittig. We hadden een ronde van iets meer dan 2 kilometer uitgezocht waarvan zeker 1.500 meter naar boven ging, gevolgd door een korte steile afdaling. Deze ronde hebben we 4 keer gelopen, 2 keer rechts om en 2 keer links om, het tempo was 11 minuten per ronde. Zondag zijn we weer geweest en ging het ons al iets makkelijker af maar het blijven flinke beklimmingen. Voor wie denkt, is hij nu alleen daar voor in Barcelona, nee hoor de rest van de tijd vieren we fijn vakantie en hangen we echt de toerist uit. De andere hardloper op de foto is mijn schoonzoon Ramon (moest er ook aan geloven).

Een fijne Koninginnedag gewenst van uit een zonovergoten Barcelona met echte appeltjes van Oranje.

Sportieve groet, Wim Brinkman
en met dochter Hilde in stadion Camp Nou

6 opmerkingen:

Geert zei

He Wim, Leuk verslag. Jullie ook een fijne Koninginnedag en vakantie. En train niet te hard met Ramon of loopt hij jou er soms uit?

Gerrit zei

Bekende plekken Wim, heb de heuvels in het Gaudi park ook al eens hardlopend beklommen.

Veel plezier in Barcelona!

Harro zei

Leuk zulke stukjes.
Of om met een soepgigant te spreken: 'dat zouden meer mensen moeten doen'!

Rob zei

Leuk verhaal Wim,ben ook van plan om volgend jaar daar naar na toe te gaan samen met Bram om daar een wedstrijd van Barcelona te bezoeken.
Heel veel plezier nog.

Marco zei

Leuke inzending Wim, Spanje blijft toch prachtig. Bueno Noches!

Geert zei

Ja dat is zeker leuk zo'n stukje. Mail maar eens wat door Harro, trainingsverhalen van anderen zijn natuurlijk ook welkom.