donderdag 21 juni 2012

Bredevoort 10e Intratuinloop 5 km - 20.03 min - 15e plaats

Paul Tebroke, Geert Wevers, Rob Berkelder en Robert Woordes 


Je hebt ieder jaar wel van die wedstrijden dat het net even iets minder gaat dan gehoopt en de jubileumeditie van de Intratuin in Bredevoort is er zo één. Ik ga de laatste maanden er altijd uit dat ik op de 5 kilometer tevreden ben als ik onder de 20 minuten loop maar dat zat er vanavond net niet in. 

Voor de wedstrijd heb ik nog even op de buienradar gekeken en dat beloofde niet veel goeds, toch zouden de pittige buien pas na de wedstrijd komen. Dat was voor de wedstrijd en het talrijke aanwezige publiek mooi maar daardoor was het wel een stuk benauwder om te lopen, al heeft daar iedereen last van. 

Na het startschot, door de eigenaar van het tuincentrum Willy Heinen, gaat er een hele stoet lopers op weg in de richting van Aalten en gelijk bij de 1e kilometer worden de zandpaden van het Walfortbos opgezocht. Hier loopt het nog vrij lekker maar in de buurt van boerderij Eskes gaat het toch al wat moeizamer en wordt ik door een aantal atleten ingehaald. Ik loop rustig verder maar ik zie dat mijn kilometer tijden oplopen en ik merk dat het beste bij mij er wel vanaf is. 

Ik loop nog een tijdje op met Cindy Brusse, de eerste dame van de wedstrijd, maar op het lange rechte stuk fietspad terug naar het tuincentrum kan ik toch nog iets versnellen. Net te weinig om onder de 20 minuten te lopen, jammer maar er komen ook nog wel weer betere tijden. Dit was één van mijn mindere wedstrijden van dit jaar!

Bram heeft wel een prima dag en loopt weer een persoonlijk record van 17,33 minuten op de 5 kilometer en wordt daarmee 4e.
Bram (nummer 647) , met achter hem Björn Demkes, Roel Schreurs en Dani Kugathasan, rechts naast hem loopt Wouter Vreeman.

5 opmerkingen:

Ingrid zei

Ach Geert het wordt je vergeven. Je bent tenslotte ook geen 18 meer.

Anoniem zei

Geert wat ben je eigenlijk een klein mannetje op die foto, maar je kijkt er o zo vinnig.

Katja zei

Anoniem ben ik Katja dus.

Tom zei

Aanstaande zaterdag weer een kans!

Geert zei

Heel misschien ben ik er Tom