vrijdag 25 januari 2013

Aankondiging van de Wintercross in Eibergen

Zware omstandigheden in 2009 maar een prachtig landschap en lachende gezichten

Aanstaande zondag 27 januari organiseren we onze jaarlijkse wintercross. Het lijkt erop dat de cross haar naam weer eer aan gaat doen. Het parcours ligt er dan ook lekker winters bij. Het doet ons terugdenken aan de editie van het jaar 2009. De komende dagen wordt het parcours goed in de gaten gehouden. De ASV Wintercross is de laatste wedstrijd van de Twentse Cross Competitie (TCC). Het belooft een spannende ontknoping te worden, waarbij uiteindelijk de prijzen van het klassement uitgereikt gaan worden.

Programma:
11.00: 12 kilometer
12.00: 6 kilometer
12.30: 3 kilometer
12.50: 1,5 kilometer
13.00: 1 kilometer

Tegen inlevering van het startnummer is er een kop snert of warme chocolademelk af te halen. Daarnaast zullen de nodige vuurkorven en opzwepende muziek voor warmte en gezelligheid zorgen.

Graag tot zondag!

WOC ASV Eibergen

Klik voor meer informatie op onderstaande links

5 opmerkingen:

Gerton zei

Hallo
Zag net op Facebook dat de loop niet doorgaat.

Dave zei

Ja Eibergen afgelast.
Hopen dat morgen Beek wel doorgaat. De fam. Posthumus gaat sowieso naar Beek. Nog meer AVA leden. Marco gaat niet... zijn vrouw is jarig!

Dave zei

Beek gaat door.

Geert zei

Was er op de paden goed te lopen Dave?

Dave zei

Beek: Mooi dat ons de gelegenheid werd geboden om te lopen, maar wat een gladheid en glibberigheid. Ik durfde me niet de berg af te storten. Zwaar maar toch lekker gelopen. Hopen dat volgende week alles ontdooid is. Björn, Erwin, Eric, Jaap, Dirk, Gerrit Jan, Ruben en Esther Boekelder nog gezien. Altijd feest als er AVA vrienden rondlopen.