zaterdag 26 januari 2013

Heuveltraining in Kilder

Staand van links naar rechts: Chantal Klein Gunnewiek, Wim Brinkman, Henk Lammers, Erwin Wamelink, Wim Rensink, Tracey Jewell, Gerrit te Lindert, Theo Stronks, Jan Wevers, Gerrit Heersink, Heini Rave, Gerrit Dijkslag, Denis Woeltjes, Björn Demkes, Patrick Ikink, Henrie Drenthel, Ronnie Boekelder en Andre Balke. Op de hurken: Geert Kip, Geert Wevers, Ingrid van Zolingen, Katja Demkes, Roel Somsen en Anky Bruil. Liggend: Peter Baten
Vanmiddag zijn we met 26 atleten van mijn atletiekvereniging AVA’70 naar het Bergherbos in Kilder geweest. Hier hebben we anderhalf uur lang vrij pittig getraind. Het natuurgebied Bergherbos ligt op een stuwwal tussen Doetinchem, Didam en de Duitse grens. Verschillende heuvels zijn we over geweest, waaronder de Kale Jakob waar bovenaan een uitkijkpunt is ingericht met uitzicht richting de Veluwezoom. 
Marieke Prinsen, de fotograaf van de groepsfoto

4 opmerkingen:

Geert zei

Ik heb heerlijk gelopen in een prachtige omgeving, al gingen me de heuvels niet allemaal even gemakkelijk af. De kou viel me 100%mee!

Theo, bedankt voor de training.

André zei

Ik was er ook met een groepje van de LVG. We hebben jullie echter niet gezien of gehoord.... Prachtig gebied is het ook als het besneeuwd is.

katja zei

Prachtig uitzicht. Ik had mijn dag niet vandaag. Marieke goed getraind.

theo stronks zei

Mooi dat de groep zo groot was.
Dit moet een stimulans zijn voor degene die nog twijfelen.Dus wat reclame maken kan zeker geen kwaad.