woensdag 17 april 2013

Aankondiging van de 10e Citylauf in Stadtlohn(D)

In 2011 samen met de Duitse Haile Gebrselassie op de foto, met van links naar rechts de AVA'70 leden Geert Wevers, Frank Roos, Wim Brinkman, Jan Wevers en Marco van Rijs

Op vrijdag 19 april 2013 vindt in Stadtlohn, net over de grens bij Winterswijk, de 10e Citylauf plaats. De start van de 10 kilometer is om 18.15 uur en de 5 kilometer start om 19.30 uur. 

Gerrit Dijkslag en enkele andere atleten vertrekken om 17.45 uur vanaf de AVA'70 baan en lopen in Stadtlohn de 5 kilometer.

Klik voor meer informatie op de volgende links




5 opmerkingen:

Rob zei

Geert,die foto heb ik nog gemaakt is een heel gezellig loopje niet ver van Aalten vandaan en natuurlijk aan eten en drinken na afloop geen gebrek.Bedankt nog voor de duurloop van vanochtend.

Marco zei

Geert ben je vanmorgen alweer oppad geweest, Train moar niet te veulle!
Mooie foto! niet veranderd.

Geert zei

Ja ging lekker vanmorgen Rob. Heerlijk loopweer maar ik heb de training van gisteren er mooi uit kunnen lopen. Kon het nog wel voelen!

Ik wil in Vlaanderen goed voor de dag komen Marco met een tijd van rond de drie uur. Ik hoop dat ik je bij kan houden daar!

Henk Mengers zei

Gerrit kan ik vrijdag met je meerijden?
Henk Mengers

Gerrit zei

Henk, ik weet morgenavond wie er nog meer allemaal meegaan en wie een auto tot zijn beschikking heeft, maar als je vrijdag om 17:45uur op het AVA veld bent, weet ik zeker dat je per auto in Stadtlohn komt.