donderdag 4 juni 2015

AVA'70 organiseert de 15e Gerard Tebroke Memorialloop - Nieuwsflits 4

Rougoor Survivalmaterialen.nl, Breedenbroek (2014)
Zaterdag 6 juni a.s. wordt het centrum van Aalten weer omgetoverd tot een heuse atletiek-arena. Dan vindt namelijk de 15e editie van de Gerard Tebroke Memorialloop plaats. Het hardloopspektakel van AVA`70 trekt jaarlijks honderden deelnemers naar het dorp en zij kunnen rekenen op de aanmoedigingen van het talrijke publiek. De start en finish vindt plaats in de sfeervol, volledig nieuw ingerichte centrum.

DE BUSINESSRUN

De Businessrun is dit jaar voor de 2e keer opgenomen in het programma van de Gerard Tebroke Memorialloop en vormt een onderdeel van de GUV- 5 kilometer recreatieloop. Een team dat deelneemt aan de Bedrijvenloop bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 lopers, die allemaal individueel 5 kilometer afleggen. De totaaltijd van de beste 3 atleten bepaalt de uitslag van het team, dat kan bestaan uit heren, dames of een mix van beide. De organisatie biedt de deelnemende bedrijven de mogelijkheid om reclame te maken in de finishstraat op de Markt in Aalten. Dit kan in de vorm van een spandoek, banner of beachvlag. 

De start van de wedstrijd is om 19.15  uur en de eindtijd van de deelnemers aan de Bedrijvenloop wordt tevens opgenomen in de individuele eindrangschikking. De organisatie heeft besloten om de helft van het inschrijfgeld beschikbaar te stellen aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Hospicegroep “de Lelie” in Winterswijk. Overigens sluit de voorinschrijving op vrijdag 5 juni om 23.59 uur!

De onderstaande bedrijven hebben zich al aangemeld:

Keamingk B.V. Season Decoration, Aalten
Westerveld  & Nederlof B.V. Timmerbedrijf, Breedenbroek
Bambi Kinderopvang, Aalten
GUV, Uitvaartverzorging, Aalten
Estinea, Zorginstelling, Aalten
Klaassen Groep B.V. Bouwonderneming, Dinxperlo
Westerveld en Vossers, Accountants en Adviseurs, Varsseveld
Reinders Posters, Aalten (3 teams)
Vaags, Ambachtelijke Molengroep, Aalten
Boekelder Betonboren en zagen, Bredevoort
Rougoor Sportbalance.nl, Breedenbroek.
  
UW BEDRIJF LOOPT TOCH OOK BETER IN 2015… 

SCHRIJF UW BEDRIJF NU IN VOOR DE BUSINESSRUN!!!

Geen opmerkingen: