zaterdag 13 juni 2015

Foto's, uitslagen en verslag van de 1e Enveloop in Dinxperlo

Succesvolle eerste editie Enveloop
Een lekker zonnetje, iets teveel wind, de mooie muzikale omlijsting van de Götekapel op het prachtig sportcomplex van Try-Out. Dit was het decor van de eerste editie van de Enveloop in Dinxperlo. Op vier afstanden werd door de atleten gestreden om de podiumplaatsen, of gewoon lekker met collega’s de teamrun gedaan. Voor de jeugd was er de 1 en de 2 kilometer, voor iedereen de 5 en de 10 kilometer. De routes waren uitgezet in de omgeving van het sportcomplex en De Heurne.
Op het terrein zorgden de mannen van Dinxper FM en commentator Jan van der Horst voor de verslaggeving die zelfs live te beluisteren was op de radio. Totaal verschenen ruim 320 deelnemers aan de start waarvan het leeuwendeel zich voor de 5 kilometer had ingeschreven.
Wethouder Erik Luiten floot om 17.00 uur de runners van de 1 kilometer weg, waarna de overige afstanden achter elkaar werden afgewerkt. De bezoekers en supporters genoten volop van de inzet van de atleten, de zon, de hapjes en de drankjes.
De 10 kilometer bij de heren kende een droomfinish. Rudi Ruesink en Dennis Woeltjes spurtten samen kop aan kop het terrein op voor de laatste honderd meter tot de finish. In een zinderend gevecht lukte het Dennis net om Rudi voor te blijven.
De organisatie kijkt tevreden terug op deze dag, een tweede editie van de Enveloop hangt in de lucht. En het bleef nog lang gezellig.
Klik op de link voor de foto's

fotoalbum

uitslagen

Geen opmerkingen: