zaterdag 28 september 2019

Opening survivalbaan AVA'70

Zaterdag vond de officiële opening plaats van de survivalbaan door de bouwers, Ernstjan Luiten (links) en Henk Krabbenborg
Sinds enkele maanden is de accommodatie van AVA`70 uitgebreid met een heuse survivalbaan. Het was een grote wens van het bestuur om de (jeugdige)leden wat extra trainingsprikkels aan te bieden en een survivalbaan past prima bij deze plannen. Ernstjan Luiten verrichtte het grondwerk, waarna Henk Krabbenborg begon met de opbouw van de survivalbaan. Verschillende klim- en klauteronderdelen verrezen in snel tempo en in korte tijd was de montageklus geklaard. Sindsdien wordt er veel gebruik gemaakt van de survivalbaan en met name de jeugd kan de energie uitstekend kwijt op de verschillende onderdelen. Van al het klimmen en klauteren wordt je lichaam sterker en dit komt het hardlopen weer ten goede.

Afgelopen zaterdag vond de officiële opening plaats van de survivalbaan en werden de bouwers, Ernstjan Luiten en Henk Krabbenborg door voorzitter Rudi Meinen in het zonnetje gezet. Naast een groot applaus van de aanwezige pupillen, mocht het duo tevens een mand met lekkernijen in ontvangst nemen.  De AVA`70-preses toonde zich verguld met de fraaie uitbreiding van de accommodatie en ook de jeugd was erg blij met de mooie, nieuwe survivalbaan. “Super Cool,” aldus een twee turven hoog jeugdlid, dat werkelijk stond te trappelen om aan het klimmen en klauteren te beginnen….  
Naast een groot applaus van de aanwezige pupillen, mocht het duo tevens een mand met lekkernijen in ontvangst nemen

1 opmerking:

Dave zei

Super! Maar een opening met Rabobank lint? Terwijl OWM ACHTERHOEK de hoofdsponsor is?????