donderdag 26 december 2019

Track&Field snoepzakkenfabriek draait op volle toeren

Met de opbrengst van de snoepzakkenactie kunnen de T-  en F-leden de deelname aan het trainingskamp deels bekostigen. 
De leden van het T. en F.-team zijn de afgelopen weken bijzonder actief geweest en zeker niet alleen op de atletiekbaan. De jeugdige AVA-janen zijn in de laatste weken ook druk met het vullen van snoepzakken. De tijd dat het hier ging om enkele honderden zakken, ligt inmiddels ver achter ons. De productie moest dit jaar flink opgevoerd worden, want de bestellingen bleven maar binnenstromen. Bij de eerste 1000 klonk uiteraard een groot gejuich, maar inmiddels is de grens van de 2000 snoepzakken ook al ruimschoots gepasseerd. Het clubgebouw AVA`70 heeft af en toe dan ook veel weg van een grote snoepfabriek, die op volle toeren draait. Af en toe wordt er zelfs tot ver na middernacht ingepakt, uitgepakt, gesnoept en geteld. 

Met vrolijke Kerstmuziekmuziek op de achtergrond, lopen de junioren hun rondjes in de snoepzak-carrousel. Omdat er nog steeds nieuwe aanvragen binnenkomen is het einde nog niet in zicht en zullen de bestaande records in de geschiedenisboeken verdwijnen… Op maandag 30 december a.s. vindt de uitgifte in het gezellige clubhuisplaats, dus zal er nog wel even flink gewerkt moeten worden. Maar dat kun je aan deze actieve groep T. en F.-leden wel overlaten.

Met de opbrengst van de snoepzakkenactie kunnen de T-  en F-leden de deelname aan het trainingskamp deels bekostigen. De groep verblijft van 28 april tot en met 3 mei 2020 op een prachtige locatie in Duitsland! 

1 opmerking:

Gerrit zei

zaterdag 30 december? Vier jaar wachten op je snoepzakken is best lang, kunnen ze het ook wel wat rustiger aan doen. :)