woensdag 12 februari 2020

AVA'70 met een 'dubbeldekker' naar de Marathon van Rotterdam

Wie gaat er mee naar Rotterdam, nog 12 plaatsen vrij in de bus
Op zondag 5 april a.s. vindt de 40e editie van de Marathon van Rotterdam plaats en AVA`70 is bij deze jubileumeditie uitstekend vertegenwoordigd. Niet alleen op de klassieke afstand, maar ook op de halve- en kwart marathon zullen tientallen clubgenoten in actie komen. De trainingen naar deze prachtige wedstrijd beginnen inmiddels serieuze vormen aan de nemen en de het kilometergemiddelde wordt wekelijks verder uitgebreid.

Hoewel het lopen van een marathon of een gedeelte daarvan natuurlijk een individuele missie is, heeft de organisatie ook zeker oog voor het groepsgevoel. Daar zijn we bij AVA`70 immers goed in! Daarom is er een heuse dubbeldekker gereserveerd om de atleten uitgerust aan de start te laten verschijnen. Inmiddels hebben zich ook al diverse supporters aangemeld om de sportievelingen toe te gaan juichen. Er zijn op dit moment nog enkele plekken vrij.

Dus als jij dit bijzondere avontuur ook van dichtbij wilt meemaken, kun je er bij zijn. De kosten bedragen 20 euro per persoon en dit is inclusief parkeerkosten en het toegangsbewijs. Vraag niet hoe het kan, maar meldt je nog snel aan. Het beloofd een prachtige, sportieve en emotionele dag te gaan worden van de vroege ochtend tot het begin van de avond. De vertrektijd is immers 05.30 uur en ook geen minuut later. Ga je ook mee om je clubgenoten aan te moedigen? Aanmelden kan via: awbruil@hotmail.com (vol is vol)

1 opmerking:

Jelle zei

Als het kan mag ik dan mee om te kijken 5 april alleen als er nog meer zijn die ook gaan kijken