donderdag 20 september 2012

Crisis slaat ook toe op de weg: Sabbatical voor Zwitserloot Dakrun in Groesbeek

Groesbeek - Zwitserloot Dakrun 2008 met van links naar rechts Paul Waalders, Irma Wellink, Wilma Waalders, Geert Wevers, Henk Mengers, Theo Stronks en Henk Lammers
Afgelopen maanden verschenen berichten dat een aantal baanwedstrijden, mede door de financiële crisis, in zwaar weer verkeren. Ook al gaat het bij de wegwedstrijden beter, blijkt men ook daar niet te ontkomen aan de crisis. Vandaag meldde de organisatie dat de Zwitserloot Dakrun in 2013 niet zal worden georganiseerd. Ook zij kampen met teruglopende sponsorinkomsten, zo kan geconcludeerd worden en gaan er in ieder geval een jaar tussenuit.

De volgende editie staat gepland voor 1 juni 2014 maar ook deze datum is nog onder voorbehoud. De organisatie laat weten dat zij het komend jaar willen gebruiken om het evenement flink willen vernieuwen (bron).

Klik voor meer informatie op onderstaande link

4 opmerkingen:

Geert zei

Toen de wedstrijd nog onder het Gelders Looppaspoort viel zijn we er verschillende jaren geweest.

Theo, ik heb nog een prachtige foto van je bij de plaatselijke frituur!

Jan zei

De lopers die dat weekend in juni 2013 graag willen lopen kunnen meedoen aan de Gerard Tebroke Memorialloop!!

theo stronks zei

Hartstikke jammer dat dit niet meer doorgaat.Heb er diverse keren met plezier gelopen.Ook na afloop was het er altijd gezellig.
Heb ook de indruk dat de verplaatsing naar de zondag geen goeie keuze is geweest.Als het eenmaal van de kalender is,komt het niet zomaar terug.Jammer!!!

Gerrit zei

Goed punt Jan! :)